Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildning

Grundutbildning

Sektionen har kurser på ett flertal program vid Sahlgrenska akademin, framförallt på läkar- och arbetsterapeutprogrammet, men även för bland annat blivande fysioterapeuter, logopeder och folkhälsovetare. Sahlgrenska akademins samlade grundutbildningsutbud

Vi undervisar även på kompletteringsutbildningen för läkare med examen utanför EU/EES.

Forskarutbildning

För dig som vill bli eller är doktorand

Forskarskolan i psykiatri

Tillsammans med Lunds universitet driver vi Forskarskolan i psykiatri. Målet med forskarskolan skall vara att skapa livskraftiga kliniska forskarmiljöer och vetenskapligt mervärde i psykiatrin. Skolan ska främja rekrytering inom de kliniska forskningsområdena, skapa grund för nätverksbyggande, stimulera mångfald och tvärvetenskap samt öka nationell och internationell samverkan.
Läs mer: Forskarskolan i psykiatri >>>

Kompetensutveckling

Kurser för psykiatriska specialiteter

Sektionen ger kurser i beroendemedicin inom ramen för METIS - Kurser för psykiatriska specialiteter. Webbplats: http://www.metiskurser.se

Uppdragsutbildning

Institutionen för neurovetenskap och fysiologi bedriver uppdragsutbildning inom neurovetenskap och psykiatri i samarbete med flera verksamhetsområden vid Sahlgrenska universitetssjukhuset.
Läs mer: Uppdragsutbildning inom neurovetenskap och psykiatri

Om du har önskemål om kurser och vidareutbildning kan vi skräddarsy sådan efter dina behov. Välkommen att kontakta sektionsledningen.

Sidansvarig: Webbredaktör|Sidan uppdaterades: 2016-10-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?