Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Dokument/Formulär

 

På denna sida finner du studie protokoll och svarsformulär på svenska och engelska, notera att de webbaserade svars formulär som skall användas för att lämna svar endast är på engelska.


Klicka på följande länkar för detaljerad information om studien.

 

“Alz Ass LP study” studie design & specifikationer för svarsformulärInformation om studien och specifikationer för svars formulär på Svenska.

“Alz Ass LP study” study design & specifications for the report formInformation om studien och specifikationer för svars formulär på Engelska. 

 Studie Info till forskningspersoner

Information blad till deltagare för utskrift.

Samtyckesblankett

Samtyckesblankett för utskrift och underskrift till patienternas journal.

 “Alz Ass LP study” svarsformulär

Underlag på Svenska för studiens webbaserade svarsformulär i som skall fyllas I av deltagande Avdelning/Center.

 “Alz Ass LP study” report formUnderlag på Engelska för studiens webbaserade svarsformulär i som skall fyllas I av deltagande Avdelning/Center. 

 

Utskrivbar kopia av webbaserat formulär 1Utskrivbar kopia av webbaserat formulär 1 för förhandstitt och/ eller som underlag för ifyllnad av ”The Alz Ass LP study report form”

 

Utskrivbar kopia av webbaserat formulär 2 upföljningUtskrivbar kopia av webbaserat formulär 2 uppföljning för förhandstitt och/ eller som underlag för ifyllnad av ”The Alz Ass  LP follow-up report form”
 

 

AlzForum Webinar Aug 5 2010

“The Alz Ass LP study” presentation från ARF Webinar från 2010-08-05 (Eng).

Sidansvarig: Staffan Persson|Sidan uppdaterades: 2012-04-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?