Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

RISE IVF

 

RISE IVF utvecklar och inför ny teknik och nya arbetssätt inom en rad branscher med fokus på produkt-, process- och produktions-utveckling. Vi erbjuder även djup kompetens angående material-egenskaper och applikationer för keramiska, polymera och textila material.

Målet är att skapa tydliga konkurrensfördelar för de företag och organisationer som anlitar oss. RISE IVF:s forsknings- och utvecklingsverksamhet ska alltid snabbt omvandlas till nya erbjudanden och affärsmöjligheter hos våra kunder. Därför är närhet och samarbete absoluta nyckelord för oss. Arbetet sker alltid utifrån företagens villkor och förutsättningar, och med hållbar konkurrenskraft som allt överskuggande mål.

Mer om RISE IVF

Presentation av medarbetarna

Bengt Hagström - foto
Bengt Hagström

Professor i Fiberteknologi. Bengt handleder doktorander och ansvarar för utveckling av piezoelektriska och ledande fibrer som används i smarta textilier.

E-post: bengt.hagstrom@ri.se


 


Heléne Karlsson - foto
Heléne Karlsson

Senior forskare och civilingenjör i Maskinteknik. Heléne ansvarar för utveckling av sensorsystemets uppbyggnad och arkitektur vilket inkluderar ingjutning och tvättbarhet.

E-post: helene.karlsson@ri.se 
 


Tidigare medarbetare

Erik Nilsson
Joraine Rössler
 

 

RISE IVF - uppgifter i wearITmed

RISE IVFs uppgift i projektet är att utveckla textilfibrer med sensorfunktion (piezoelektriska och elektriskt ledande).

 

            RISE - logotype

Sidansvarig: Katinka Almrén|Sidan uppdaterades: 2019-09-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://neurophys.gu.se/sektioner/klinisk-neurovetenskap/forskning/neurologi/wearitmed/konsortiet/rise-ivf/
Utskriftsdatum: 2020-07-12