Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

MedTech West

 

MedTech West är en samverkansplattform för forskning, utveckling, utvärdering och utbildning kring nya medicintekniska teknologier och koncept. MedTech Wests uppgift är att initiera och främja forsknings-samverkan mellan hälso- och sjukvård, industri och akademi där medicinteknik har en central roll och där faktiska behov fokuseras tillsammans med berörda verksamheter, kompetenser och patienter eller patientföreträdare. Det övergripande målet är att öka volymen och kvaliteten på forskningssamverkan med medicintekniskt innehåll. Detta kan ske genom introduktion av ny teknik eller nya teknikplatt-formar, men också genom att knyta samman kompetenser, stödja kunskapsutbyte och nätverkande genom att arrangera konferenser och seminarier.

Presentation av medarbetare

Leif Sandsjö
Leif Sandsjö

Teknologie doktor

Mer om Leif Sandsjö

 

 

MedTech West - uppgifter i wearITmed

MedTech West är den naturliga arenan och hemhörigheten för projekt där akademi, industri och hälso- och sjukvård samverkar med en eller flera av MedTech West-parterna, d.v.s. Chalmers tekniska högskola, Göteborgs universitet, Högskolan i Borås samt Västra Götalandsregionen.

MedTechWest - logotyp

Sidansvarig: Katinka Almrén|Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?