Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Undervisningsformer


Studentaktivt lärande är basen för undervisningsformerna vid fysioterapeutprogrammet. Du kommer att uppmuntras till att själv söka kunskap samt att på ett medvetet och kritiskt sätt värdera din och andras kunskap. Undervisningsformer du kommer att möta är föreläsningar, seminarier, gruppuppgifter, workshops med praktisk träning samt verksamhetsförlagd utbildning. Examinationerna kan vara skriftliga och/eller muntliga samt att visa praktiska moment.

Du kommer att ges möjlighet att vara delaktig i och påverka utbildningen genom att besvara kursvärderingar samt medverka i regelbundna möten mellan studenter och programansvarig.

Handledd verksamhetsförlagd utbildning (praktik) inleds under utbildningens andra år inom slutenvård och kommunal vård. Senare under utbildningen ingår även verksamhetsförlagd utbildning inom rehabilitering och öppenvård. I en klinisk utbildningsmiljö utvecklas din kunskap och förmåga att arbeta i team med blivande sjuksköterskor, arbetsterapeuter, och dietister. Totalt kommer du genomföra 22 veckors verksamhetsförlagd utbildning.

fysioterapi studenter tränar på kliniskt träningscentrum
Sidansvarig: Eva Holmgren|Sidan uppdaterades: 2016-05-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?