Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Undervisningsformer


Undervisningsformerna varierar med hänsyn till olika sätt att lära, vilket innebär en blandning av föreläsningar, seminarier, praktik och självstudier. Studentaktiverande pedagogik utgör ett stort inslag inom undervisningen. Vissa moment i utbildningen är nätbaserade.

Den verksamhetsförlagda utbildningen ges i block om 2-4 veckor spritt över terminerna. och sker inom Hörselverksamheten eller hos andra vårdgivare eller resurscentra främst i Västra Götalandsregionen. Redan under den första terminen får studenterna besöka flera arbetsplatser.

Programmet har en utbildningsklinik med patientmottagning där audionomstudenterna kan ta emot för att göra både audiologisk diagnostik och hörselrehabilitering. Laboratoriet är fullt utrustat vilket innebär att även forskningsverksamhet kan bedrivas där. Verksamheten har organiserats i nära samverkan med Hörselverksamheten, Västra Götalandsregionen.
 

Tre audionomstudenter, fokuserade, tal- och hörsellabbet
Sidansvarig: Milijana Malmberg|Sidan uppdaterades: 2016-05-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?