Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Daniel Landälv

VFU-koordinator

Daniel Landälv
VFU-koordinator
daniel.landalv@neuro.gu.se
031-786 5765
0721-573121

Rumsnummer: 616A
Postadress: Box 452, 40530 Göteborg
Besöksadress: Medicinaregatan 8B, Plan 6 , 41390 Göteborg


Sektionen för hälsa och rehabilitering vid Institutionen för neurovetenskap och fysiologi (Mer information)
Box 455
405 30 Göteborg
Besöksadress: Arvid Wallgrens backe hus 1 O 2 , 413 46 Göteborg

Om Daniel Landälv

Universitetsadjunkt, VFU-koordinator, kand. leg. audionom

Gick ut audionomprogrammet 2011 i Örebro och fick anställning på Audiologiska kliniken på Universitetssjukhuset i Örebro med varierande arbetsuppgifter: hörselrehabilitering, diagnostik, jourverksamhet, hörselinformation, information på gruppboende mm.

2012 fick jag förmånen att ta över och avsluta en studie om trådlös CROS. Resultaten publicerades i 3:e numret av Audionomtidningen 2012. Titel: Enöringar.

Under perioden 2011 – 2013 genomfördes arbete med att omarbeta kandidatuppsats till en engelsk artikel med titeln: Adolescents’ reported hearing symptoms and attitudes toward loud music som publicerades i Noise & Health, September-October 2013, Volume 15.
Januari 2013 – juni 2014 jobbat 50 % som adjungerad klinisk adjunkt (”VFU-koordinator”) för audionomprogrammet på Örebro Universitet. Arbetet innebar att hålla föreläsningar med klinisk anknytning till verksamhetsförlagd utbildning och allt det praktiska arbetet kring utvecklandet och genomförandet av Audiologiska klinikens Utbildningsenhet (ett samarbete mellan Audionomprogrammet på Örebro Universitet och Audiologiska kliniken i Örebro).

Arbetar sedan juni 2014 på Hörselverksamheten i Västra Götalandsregionen: 50 % av arbetstiden förlagt på Sahlgrenska Göteborg och 50 % adjungerad till Audionomprogrammet på Göteborgs Universitet.

Ansvarsområden

Universitetsadjunkt, VFU-koordinator, med det övergripande ansvaret för de flesta VFU-kurser. Ansvarig för utveckling och planerande av VFU-kurser i samråd med kursansvariga för teorikurserna.

  • Hjälper till vid beställning och fördelning av VFU-platser.
  • Stödjer verksamheten vid schemaläggning och planering av VFU
  • Stödjer huvudhandledare och vid behov bashandledare inför och under VFU
  • Anordnar huvudhandledarträffar
  • Ansvarar för att den utvärdering som studenterna gör återkopplas till studierektor
Sidansvarig: Milijana Malmberg|Sidan uppdaterades: 2017-12-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?