Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Samarbetspartners

 

TIDAS är en del av det FORTE-finansierade vårdprogrammet New Ways vid enheten för socialmedicin och epidemiologi, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet. New Ways är ett program som syftar till att öka kunskapen om hur man kan identifiera, behandla och stödja personer med depressions- och ångestsjukdom så att de kan behålla sin förmåga att arbeta och minska behovet av sjukskrivning.

TIDAS har ett nära samarbete med primärvården i Västra Götalandsregionen, och med FoU-centrum Göteborg och Södra Bohuslän.

Forskargruppen samarbetar med populationsundersökningen i Göteborg vid enheten för allmänmedicin, Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet. Hälsoundersökning av kvinnor i Göteborg startade 1968 och har gjort återkommande datainsamlingar genom åren, senast 2016–2017.

Vi samarbetar också med PRIMA vid Institutet för stressmedicin (ISM), Västra Götalandsregionen. PRIMA syftade till att utveckla och utvärdera införandet av ett arbetssätt i primärvården som stimulerar återgång i arbete bland patienter med stressrelaterad psykisk ohälsa.

 

Sidansvarig: Maida Ejupovic |Sidan uppdaterades: 2019-09-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?