Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

FRESH

Forskare - FRESH

Forskargruppsledare: Synneve Dahlin-Ivanoff

Forskargruppen representerar både unga och seniora forskare och har en bred kompetens som representerar olika discipliner såsom medicinsk vetenskap, vårdvetenskap och samhällsvetenskap.

Forskargruppen har erfarenhet av både kvantitativa och kvalitativa metoder och har en stor erfarenhet av att genomföra RCT - studier i samarbete med sjukhus, primärvård, vård och äldreomsorg. 14 forskare, sju postdok och fyra doktorander är knutna till forskargruppen.

Aktuellt

Disputation: Emmelie Barenfeld

Den 16 december disputerade leg. arbetsterapeut Emmelie Barenfeld på avhandlingen “How to support knowing ad doing in promotion of health. Lessons learned from the Promoting Aging Migrants’ Capabilities program”.

Docent Eric Asaba Karolinska institutet är opponent och professor Margareta Lilja Luleå universitet, docent Carin Willén Göteborg universitet och docent Åsa Axelsson Göteborg universitet sitter i betygsnämnden.

Emmelie Barenfeld avhandling Kappa och spikblad (GUPEA)
 

International Association of Gerontology and Geriatrics European Region Congress

Välkommen att presentera och ta del av resultat, idéer och innovationer ur flera olika perspektiv på åldrande och livsspannet.

När: 23-25 Maj, 2019
Var: Svenska Mässan, Göteborg

Välkommna!

Kontaktinformation

Synneve Dahlin-Ivanoff

Tel: 031-786 5733
E-post: Synneve.Dahlin-Ivanoff@neuro.gu.se

Här finns vi också

Sidansvarig: Maida Ejupovic|Sidan uppdaterades: 2016-12-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?