Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Delta i viktstudie!

Är du en högmotiverad person med BMI 30-35*? Passa på att vara med i en viktstudie och testa en ny metod för möjlig viktnedgång.

Du kommer få bära en viktväst 8 timmar per dag i 3 veckor. I studien ingår dessutom tre gratis läkarundersökningar på Sahlgrenska Sjukhuset. Ersättning: 500 SEK

Syfte

Syftet med det planerade försöket är att ta reda på hur kroppen påverkas vid belastning av en vikt, i det här fallet en viktväst.

Studien bedrivs på Gothia Forum vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Studien är granskad och godkänd av Regionala Etikprövningsnämnden i Göteborg.

Deltagande i studien är helt frivilligt

Du har rätt att när som helst och utan närmare förklaring avbryta ditt deltagande. Ett sådant beslut påverkar inte ditt övriga omhändertagande på Göteborgs Universitet eller inom sjukvården. Men även vi kan besluta att avbryta ditt deltagande i studien om det bedöms som nödvändigt för dig eller om du inte uppfyller något av kriterierna i studien. Om det under studiens gång kommer fram ny information som kan påverka studien kommer du att informeras.

Läs mer om hur viktstudien går till >>

 

Kontakta oss gärna...

Edwin Gidestrand
E-postadress: edwin_gidestrand@msn.com
Mobiltelefon: 0707-22 99 97

John-Olov Jansson
E-postadress: joj@neuro.gu.se
Mobiltelefon: 0739-01 11 22

 

 


* Räkna ut ditt BMI på BMI.se

 

Sidansvarig: Annie Sundling|Sidan uppdaterades: 2019-01-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?