Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Halvtidsseminarier vid institutionen

Rutiner för halvtidsseminarier

Anmälan om halvtidskontroll

Gemensamma seminarier i samband med halvtidskontroller hålls torsdagar kl. 14-16 (konferensrummet, bottenvåningen, Medicinaregatan 11 (Fysiologihuset)).

Huvudhandledaren ansvarar för initiativet av seminariet och för utseende av betygsnämnd. Ordföranden för halvtidseminariet utses av institutionen efter ett rullande schema. Ordförande är minst docent, övriga deltagande i betygsnämnden är minst disputerade forskare.

1) Kontrollera tillgängliga tider för halvtidsseminarium, och kontakta Inger Almgren som är institutionens forskarutbildningshandläggare.

2) Kontakta tilltänkt betygsnämnd och boka in datum.

4) Fyll i blanketten Anmälan om halvtidsseminarium.

Lämna ansökan inklusive alla bilagor (se nedan) i fyra exemplar till Inger Almgren senast fyra veckor innan seminariet. Inger skickar ansökan vidare till studierektor för kontroll och till prefekt för underskrift innan anmälan skickas vidare till akademikansliet för handläggning.

Bilagor till anmälan om halvtidsseminarium:

- Kursintyg, godkänd obligatorisk introduktionskurs krävs.

- Forskningsprogram; sammanfattning av forskningsprojektet, inklusive bakgrund, frågeställning och forskningsresultat samt forskningsplan för resterande utbildningstid.

- Publikationer/manuskript.

- Etiska tillstånd.
 

Sidansvarig: Inger Almgren|Sidan uppdaterades: 2015-10-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?