Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskarutbildning

Vid institutionen finns möjlighet till forskarutbildning inom följande ämnen: farmaceutisk vetenskap, medicinsk vetenskap, medicinsk basvetenskap och vårdvetenskap. I institutionens kalender finns våra aktuella disputationer inom dessa ämnen.

Vill du bli doktorand?

Information om forskarstudier vid Sahlgrenska akademin finner du här: bli doktorand vid Sahlgrenska akademin. Utlysningar av doktorandplatser görs i Göteborgs universitets Lediga anställningar.

För dig som är doktorand

Regler och rutiner för dig som är doktorand finns på Sahlgrenska akademins interna sidor: Doktorand vid Sahlgrenska akademin.

institutionens interna sidor hittar du kompletterande information som är specifik för institutionen, t.ex information om halvtidsseminarier, doktorandutskottet och kontaktuppgifter.

För handledare och administratörer

På Sahlgrenska akademins webbsidor För handledare och administratörer finns information som framför allt riktar sig till dig som är handledare eller administratör inom utbildning på forskarnivå vid Sahlgrenska akademin.

institutionens interna sidor hittar du kompletterande information som är specifik för institutionen, t.ex information om halvtidsseminarier,  att ge kurs på forskarnivå etc.

Kontaktinformation

Mia EricsonStudierektor

Mia Ericson

E-post: mia.ericson@neuro.gu.se
Tfn: 031-786 39 78

Justin SchneidermanBitr. studierektor

Justin Schneiderman

E-post: justin.schneiderman@
neuro.gu.se

 

Administration

Maria Björkevik

E-post: maria.bjorkevik@neuro.gu.se
Tfn: 031-786 35 28

Sidansvarig: Maria Björkevik|Sidan uppdaterades: 2019-08-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?