Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utlysning av forskningsanslag från Kurt och Ingrid Dahréns stiftelse

Nyhet: 2017-05-17

Kurt och Ingrid Dahréns stiftelse utlyser härmed medel för forskning på schizofreni. Forskning som bedrivs i Västra Götalandsregionen kommer att prioriteras, men ansökningar från andra delar av Sverige kommer också att beaktas.

Ansökan kan skrivas på svenska eller engelska och skall beskriva projektet tillräckligt detaljerat på maximalt 5 A4-sidor, för att möjliggöra en vetenskaplig granskning (valfri rubriksättning men bakgrund, arbetsplan och målsättning skall framgå). CV och publikationslista för huvudsökande forskare skall biläggas ansökan. Sökandes anknytning till universitet eller högskola skall framgå. Vidare skall en enkel budget bifogas.

Anslagen kommer att vara på mellan 20 000 och 400 000 Skr och projekttiden är 1 år, varefter ny ansökan kan inskickas. Anslagen skall förvaltas av universitet/högskola.

Erhölls anslag förra året skall en kortfattad (ca. en halv A4) redogörelse för hur anslaget har använts medfölja.

Ansökan i tre kompletta exemplar skall vara stiftelsens vetenskapliga råd tillhanda senast den 15 juni, 2017 på adress:

Henrik Zetterberg
Neurokemi
Hus V
SU/Mölndal
431 80 Mölndal

/ Kurt och Ingrid Dahréns stiftelse
 

 

 

 

 

 

 

 

AV:

Sidansvarig: Josefin Bergenholtz|Sidan uppdaterades: 2017-08-31
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://neurophys.gu.se/aktuellt/nyheter/nyheter-detalj//utlysning-av-forskningsanslag-fran-kurt-och-ingrid-dahr-ns-stiftelse.cid1466940
Utskriftsdatum: 2017-12-14