Doktorandkurs: Registerbaserad forskning inom stroke

Nyhet: 2018-06-21

Doktorandkurs: Registerbaserad forskning inom stroke, 1,5 hp, öppen för ansökan!

Doktorandkursen Registerbaserad forskning inom stroke ges vid Karolinska Institutet och kommer att hållas i november 2018. Institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Sahlgrenska akademin är medarrangör.

Kurstillfället är planerat till vecka 48 där 26-27 november är distansstudier och 28-30 november är studier vid campus på Karolinska Institutet. Kursen kommer att hållas på engelska.

Kurskod: 3082
Nivå: doktorandnivå
Antal poäng: 1.5 hp

Ansvarig institution: Institutionen för medicin, Karolinska Institutet