AnnaKarin Larsson - Internationally adopted children with unilateral cleft lip and palate - longitudinal perspectives on speech production and language ability

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för hälsa och rehabilitering

Opponent: professor Nancy Scherer, College of Health Solutions, Arizona State University, Phoenix, USA.

Betygsnämnd: docent Stefan Nilsson (ordf.), docent Kristina Hansson och docent Anita McAllister.

Disputationen hålls på engelska.

För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta via streaming. Besök följande webbsida för att se disputationen: https://gu-se.zoom.us/j/69369866790?pwd=cmJGdWt2QXc5eG5FSGQ0N3RzNkRaZz09 (använd lösenordet 151632).

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor till disputanden, efter betygskommittén, dessa skickas via sms/e-post till ordförande för disputationen
Ordförande Ingrid Henriksson
ingrid.henriksson@neuro.gu.se

Datum: 2020-06-05