Lovisa Bergwall - A Podocyte view on RhoGTPases and actin cytoskeleton regulation

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för fysiologi

Opponent: docent Christian Faul, Department of Medicine, The University of Alabama at Birmingham, Birmingham, USA.

Betygsnämnd: professor Lillemor Mattsson Hultén (ordf.), professor Peter Hansell och professor Anders Rosengren.

Disputationen hålls på engelska.

För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta via streaming. Besök följande webbsida för att se disputationen: (kommer snart)

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor till disputanden, efter betygskommittén, dessa skickas till:
(kommer snart)

Datum: 2020-09-04