Simon Skau - Shedding light on cognitive control

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för klinisk neurovetenskap

Opponent: docent Johan Eriksson, institutionen för integrativ medicinsk biologi, Umeå universitet, Umeå.

Betygsnämnd: professor Mari Lundberg (ordf.), docent Ines Bramao och docent Jacob Åsberg.

Disputationen hålls på engelska.

För att minska smittrisken ombeds allmänheten att delta via streaming. Besök följande webbsida för att se disputationen: (kommer snart)

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor till disputanden, efter betygskommittén, dessa skickas via sms/e-post till (kontaktuppgifter kommer snart)

Datum: 2020-06-10

Kategorier: Medicin, Forskning