Johanna Stenqvist - Functional studies of purinergic and cholinergic interactions in the rat urinary bladder - Characterization of ATP-evoked urothelial release of acetylcholine

Disputation

Avhandling för farmacie doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för farmakologi

Opponent: professor Bengt-Olof Nilsson, Institutionen för experimentell medicinsk vetenskap, Lunds universitet, Lund.

Betygsnämnd: professor John-Olov Jansson, professor Katarina Persson och docent Maria Johansson.

Disputationen hålls på svenska.

För att minska smittrisken är disputationen öppen för allmänheten via streaming: Besök följande webbsida för att se disputationen: (adress kommer senare)

Allmänheten har möjlighet att ställa frågor (efter det att betygsnämnden avklarat sina och ordföranden efterlyser frågor från auditoriet). Dessa skickas till ordföranden för disputationsakten via sms/e-post på telefonnummer/mailadress: (nr/adress kommer senare)

Datum: 2020-04-17

Kategorier: Forskning, Medicin

Plats: Academicum, Medicinaregatan 3
Hörsal Arvid Carlsson - pga Corona är disputationen öppen för allmänheten via streaming, url kommer senare.

Kontaktperson: Maria Björkevik

Sidansvarig: Josefin Bergenholtz|Sidan uppdaterades: 2016-11-15