Angela Bångsbo - Collaborative challenges in integrated care: Untangling the preconditions for collaboration and frail older people's participation

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för hälsa och rehabilitering

Opponent: Professor emerita Elisabet Cedersund, institutionen för samhälls- och välfärdsstudier, Linköpings universitet, Norrköping.

Betygsnämnd: Docent Stefan Nilsson (ordf.), Professor Karin Josefsson, Docent Gunilla Carlsson.

Disputationen hålls på svenska.

Datum: 2018-11-16

Kategorier: Medicin, Forskning