Efterlysning: Projekt för examensarbete HT 2017 - Apotekarprogrammet

Nyhet: 2017-02-13

Till forskare och lärare vid institutionen,
(FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE SEE BELOW)

Till hösten kommer ytterligare en kull med Apotekarstudenter att genomföra sina examensarbeten. De gör projekt omfattande 30hp (20 veckor), och de har ett fritt val att göra ett projekt inom vilket område som helst som berörs under deras utbildning.

Om Du har ett (eller flera) projekt som Du tror skulle vara av intresse och är intresserad av att handleda en student under hösten 2017 så är det bara att skicka en projektplan till Thomas Carlsson (thomas.carlsson.2@gu.se) så läggs den upp på kursens GUL-sida. Den blir då tillgänglig att beskåda för alla Apotekarstudenter som nu läser termin 8.

Om Du är intresserad så önskar vi (via e-mail) få in:

1. En tydlig rubrik som väcker studenternas intresse
  2. En projektplan som man kan läsa om man känner sig intresserad av projektet (allt från ca: 10 rader till ca: ½-1 A4 sida)
  3. Kontaktuppgifter till dig (skrivs lämpligen med i projektplanen).

Om du har några frågor eller något känns oklart så är det bara att maila Thomas Carlsson på: thomas.carlsson.2@gu.se eller ringa på 031-786 31 32.

If you are interested in supervising a master thesis student from the pharmacy programme for 20 weeks in the fall of 2017, now is your chance!

Please send a short project plan with a nice title, a somewhat more extensive project plan (approx. ½-1 page; optional) and your contact information, and I will put it on our web site (GUL site), open for all 4th year pharmacy students.
Please send an e-mail to thomas.carlsson.2@gu.se or call at 031-786 31 32.

AV:

Sidansvarig: Josefin Bergenholtz|Sidan uppdaterades: 2016-09-23