Anmodan om inrättande av doktorandprojekt / Request for the establishment of project-linked doctoral projects

Nyhet: 2017-10-19

Samtliga institutioner vid Sahlgrenska akademin uppmanas att inventera och inrätta lämpliga doktorandprojekt inför nästa utlysning av projektbundna doktorandplatser.

Ansökningshandlingarna från projektledarna ska vara respektive institution tillhanda senast 8 november 2017.

Mer information och ansökningsblankett: Anmodan om inrättande av doktorandprojekt (SA:s webbplats) >>>

Request for the establishment of project-linked doctoral projects

All institutes at the Sahlgrenska Academy are invited to establish doctoral projects for the next announcement of project-linked positions for doctoral students.

The application documents from the project supervisors must have reached the institute no later than November 8, 2017.

More information and application form: Request for the establishment of project-linked doctoral projects >>>

AV:

Sidansvarig: Josefin Bergenholtz|Sidan uppdaterades: 2016-09-23